2011. augusztus 2., kedd

Varga tripla

Varga először triplázott Aszalón
"Szombat 17 óra: ááá áll a pályán a víz.... Na jó akkor, hétfő: Na legyen inkább mégis szombat, gyerünk Diósgyőrbe a műfűre! Vasárnap? Na jó marad a hétfő!" Röviden ez volt az Mád-Aszaló felkészülési mérkőzést megelőző napokban a szervezést illetően. Végül is hétfő öt órában maradt mindenki, így ekkortájt a csapat kisebb nagyobb része meg is jelent a mádi sporttelepen. Inkább kisebb, hiszen hiányzott Ajtay László, Tóth Norbert, Kosztek Erik és Kispál Péter akik munkahelyi elfoglaltság miatt nem tudtak megjelenni. Horváth és Orlóczki ugyan megjelent de ők sérülés miatt kihagyták a mai mérkőzést. Annyira nem is biztos hogy bánták, ugyanis hatalmas eső zúdult az egyébként sem csontszáraz talajra így a pálya több részén is hatalmas víztócsa volt, amely bizony okozott vicces, és olykor bosszantó pillanatokat is. Képek a mérkőzésről: ide kattintva!

 Az első félidőt  szinte végigtámadta  csapatunk a "szárazabb" oldalra, ebből kifolyólag Löveynek nem sok dolga akadt. Egyszer ugrott ki a hazai támadó és elpöckölte kapusunk mellett a labdát, ami a kapu előtti hatalmas pocsolyában állt meg, így maradt a 0-0. Az első igazán valamire való próbálkozás Konkoly Krisztián nevéhez fűződött, aki jó 20 méterről eresztett meg nagy erejű lövést a a bal felső irányába, azonban a hazaiak kapufa bravúrral tolta ki a léc alól a labdát. Majd Bari tört be a tizenhatoson belülre, azonban a lövéspillanatában megzavarták, így lövését könnyedén védte a hálóőr. Egy jobboldali támadás után Vargához került a labda, aki jó 18 méterről okosan lőtt a jobb alsó sarokba. 0-1. Az eső nem hagyott alább, így az első félidőben főleg Meczkónak és Konkolynak gyűlt meg a baja a pálya talajával, hiszen a bal oldalon voltak a nagyobb medencék....
 A második játékrészben a rosszabb oldal felé eredményesebben játszott a csapat. Ezen a térfélen a kapu előtti közel 16-20 méteres terület volt megközelíthetetlen labdát vezetve. Lám volt aki feltalálta magát: egy előrevágott labdára Varga startolt rá, majd a védőt megzavarva megszerezte azt és a kint álló kapus felett még a víz előtt elrúgta a labdát így az tökéletes ívben hullott a kapuba. 0-2. A harmadik találat szerzője ismét középpályásunk volt, hasonló szituációban mint az első gólnál egy középre érkező labdát vágott a kapuba. 0-3. A negyedik találat eléggé vicces körülmények között született: egy kapu előtti kavarodás után egy mádi védő, Bari és Tóth harcolt meg a labdáért a bokáig érő vízben, majd a vízilabdapartit végül Tóth nyerte, így ő lőtte kapuba a labdát. 0-4. Akadt nekünk is gólvonal előtt megálló labdánk, szintén Tóth lehetett volna a gólszerző, azonban ezúttal a víz volt az úr. A mérkőzés hátralévő részében is inkább a mieink domináltak, így Löveynek csak egyszer-egyszer kellett egy lövést hárítania, viszont gólt nem kapott, így Mád-Aszaló: 0-4.


Mád-Aszaló: 0-4 (0-1)
Vezette: Szabó
Aszaló: Lövey - Szász, Deme, Buri, Konkoly - Bodnár, Varga, Abonyi (Füleki), Meczkó - Tóth L., Bari

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése