2011. november 9., szerda

"A megyei 1 legstabilabb hátsó alakzata!"

Ezt is bevágta!
Vasárnap töltötte be 20. életévét, mégis egy megyei I-es, mondhatni élcsapat egyik legstabilabb pontja a középhátvéd szerepében. Azonban hiába ő általában a legutolsó embere a csapatnak, elöl is észrevéteti magát, mi több, hétvégén már hatodszor ünnepelték a szezonban a csapattársai egy-egy gólja után. Deme Attila szerint lassan már összeszokott hátul a védelem, azonban mindez mit sem érne, ha nem lenne a jó csapatmunka és bizony a manapság tényleg bombaformában lévő hálóőrünk, Lövey a kapuban! Így a siker több apró tényezőből áll, amely ha egységesen és jól működik akár a listavezetők ellen is sikert hozhat a következő fordulókban!

Vasárnap ünnepelted a születésnapod, úgyhogy Boldog születésnapot!
Deme Attila: Köszönöm szépen, szép ajándék volt a szombati győzelem, amit vasárnap sikeresen meg is ünnepeltem…

Szombaton 4-0-ra legyőztük Mádot, ráadásul gólt szereztél! Szép ajándékkal lepted meg saját magad... Hogyan értékelnéd a mérkőzést, illetve mit mondanál a gólodról...? Igen csak kicentizted...
D.A.: Véleményem szerint a vártnál könnyebben sikerült nyernünk, végre sikerült betalálnunk a mérkőzés elején és már félidőben olyan eredménnyel mentünk az öltözőbe, hogy úgy gondolom az ellenfél már lélektanilag is feladta. A második félidőben a biztonságra törekedtünk inkább, de szerintem mindent elárul, hogy Mádnak a meccs folyamán nem volt kapura lövése. Nekünk pedig sikerült még egy gólt elérnünk a végén.
 A gólomról annyit, hogy szerencsém volt, hogy befelé pattant, nem akartam ennyire kicentizni, de néztem a kapust, hogy merre vetődik és ezért nagyon alárúgtam a labdának. Lényeg, hogy bement.

A csapat egyik legbiztosabb pontja vagy nem csak a védelemben! 6 góloddal élen állsz Kosztekkel a házi góllövőlistán: minek tudható be hogy ilyen eredményes vagy?
Encs ellen fejes gólt szerzett
D.A.: Jól szerepel a csapat, a védők figyelme megoszlik így nagyobb tér nyílik előttem a szögleteknél, valamint Barnuska is pontosan kanyarítja be a labdát. Gyors támadóink pedig rendre tizenegyeseket harcolnak ki, ennek köszönhető.

Érdemes a védelmet is kiemelni: három teljes mérkőzése és plusz 20 perce nem kapott a gólt a csapat: mostanra álltatok össze hátul, vagy az ellenfelekben keresendő a válasz?
D.A.: Nem csak a védelmet emelném ki, hanem az egész csapat védekezését, ami mostanság valóban elég biztos és van egy rendre bombaformában védő kapus mögöttünk, ami nagyon megnyugtató nem csak számomra hanem az egész csapat számára. Biztos vagyok benne, hogy ellenféltől függetlenül ez a védelem a megye1 egyik legstabilabb hátsó alakzata, ami egyre összeszokottabb, és ezt mutatja a kapott gólok száma az utóbbi időben.

Már csak három mérkőzés van hátra a szezonban, ebből kettő igazán presztízs csata lesz, na de még előtte le kell győzni Ongát: mit vársz a hétvégi mérkőzéstől?
D.A.: Onga jól kezdte a bajnokságot, edzőjük Földesi Karcsi bá' szerintem mindent kihoz játékosaiból és maximálisan tudja motiválni őket, úgyhogy egy nagyon nehéz mérkőzésre számítok. Azt gondolom, hogy egy biztos védekezésből próbálnak majd kontrákra építeni, itt kell nekünk nagyon koncentráltnak lenni hátul. Bízom benne, hogy a csapat egyetlen tagja sem elégedett meg az eddig elért eredményekkel és maximális odafigyeléssel magabiztosan, esélyeshez méltó játékkal győzzük le ellenfelünket.

Aztán az utolsó két fordulóban Tállya és Szikszó-Tomor-Lak a vége! Mi lehet a döntő azokon a találkozókon, illetve mire számítasz azon a két mérkőzésen? Nyilván több munkátok lesz hátul...
D.A.: A két utolsó mérkőzésen döntő fontosságú lesz a helyzetkihasználás, valamint a védekezés. Fontos, hogy akaratunkat rá tudjuk erőltetni aktuális ellenfelünkre. Tállya egy kombinatív csapat technikás játékosokkal, idén nagyon erősek, viszont a védelmüket verhetőnek érzem. A Szikszó csapatát kevésbé ismerem, de mindent elmond róluk, hogy még veretlenek egyedül a mezőnyben és csak 9 gólt kaptak. Ennek ellenére mi mindkét csapat ellen győzelemre fogunk játszani.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése