2011. november 28., hétfő

Vereséggel zártuk az évet!

 Szombaton befejeződött a szezon a megyei I-ben. Csapatunk az ősszel még veretlen Szikszó-Tomor-Lakhoz utazott, Lakra. A mérkőzést meglehetősen fagyos időben játszották, a csúszós pálya pedig rányomta bélyegét az összecsapásra. Ahogy a tavalyi szezonban úgy most sem tudtak a mieink a rangadóról győztesen távozni, ismét több gólos vereséget szenvedtek a mieink.

 A mérkőzés első perceiben próbálták a csapatok felmérni egymást és a pálya állapotát, ez utóbbihoz azonban a hazaiak jobban alkalmazkodtak, hiszen a mieink próbálták játszani az egy-két érintős játékot, azonban a csúszós talajon ez nem sok sikerrel történt. Az első helyzet is a lakiak előtt alakulhatott volna ki, azonban Boros lövési kísérletébe belecsúszott Tóth Norbert a tizenhatosnál. A 16. percben aztán Kispál vesztette el a labdát a félpályánál, Gáspár indította a baloldalon érkező Tóthot, aki egy igazítás után lőtt kapura, a megpattanó labdát Lövey kiütötte pont az érkező Komjáti elé, aki közelről nem hibázott. 1-0. Igazán nagy helyzetünk nem akadt az első félidőben, egy távoli Varga próbálkozás és egy Deme fejest érdemes megemlíteni. A hazaiak ugyan próbálták az első félidőben növelni előnyüket, de ők sem jártak sok sikerrel.
 A második félidőre beálló Ónodi Csaba előtt adódott a mérkőzés két legnagyobb aszalói ziccere igaz, ez már 3-0-s állásnál. Az 54. percben ugyanis a mérkőzésen addig nem sok mindent csináló Subert, majd 5 perccel később Kótai talált be Lövey kapujába. Majd következett Ónodi két helyzete, azonban a kapussal szemben sem tudta megoldani az egyébként ritka egyszerű feladatot, amit eddig simán megoldott. Így a mieink gól nélkül zártak, míg a hazaiak akár meg is "szórhattak" volna bennünket, ha azt a két-három ziccerüket nem szórakozzák el, vagy szebben kifejezve, Lövey nem véd háromszor bravúrral.
 A mérkőzés 3-0-val ért véget, így a Tomor-Lakiak megőrizték őszi veretlenségüket, a mieink pedig a tabella 5. helyéről várják a folytatást.

Szikszó-Tomor-Lak – Aszaló    3-0 (1-0)
Lak, 200 néző. V.: Tóth I T.
Szikszó-Tomor-Lak: Simon – Szita, Hanász, Kalász, Bokk, Subert, Tóth, Boros L. (Boros M.), Komjáti (Barta), Kótai F. (Farkas), Gáspár (Ganyi). Edző: Ártim Csaba.
Aszaló: Lövei – Tóth N., Deme (Füleki), Meczkó, Konkoly, Horváth, Varga, Kispál, Bodnár, Kosztek (Ónodi), Tóth L. (Abonyi). Edző: Barcsa László, Luhály István.
G.: Komjáti, Subert, Kótai.
Jók: az egész csapat, ill. senki.
Ifi: 9-0.
Szilvai Attila, elnök: – Egy végtelenül kulturált csapatot sikerült közönségszórakoztató játékkal legyőznünk, ezzel egyesületünk pályafutásának legsikeresebb őszi szezonját zártuk. Az u13 és u19 és a felnőtt csapatunk a dobogón telel ez egy csodálatos karácsonyt jelent. Köszönöm a sportegyesület támogatóinak, a csapat játékosainak és valamennyi korosztályos csapat edzőjének és vezetőjének áldozatos és eredményes munkáját.
Barcsa László: - A minden csapatrészében jobb hazaiak teljesen megérdemelten nyertek, gratulálunk a veretlenségükhöz és további sok sikert kívánunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése