2012. március 25., vasárnap

Előre nem ment...


 Szombaton az a 3. helyezett Bükkábrány látogatott Halmajra, amely az előző fordulóban Tállyát verte "hazai" pályán (Tibolddarócon), míg a tavaszi első mérkőzésükön Ongát győzték le 5-2 arányban. Ám a mieink eddigi szezonja is hibátlannak mondható volt, egészen a szombati napig... Bár jobb játékot produkáltak a mieink, mindezt hiába, ha a lehetőségek rendre kimaradtak, míg a vendégek egy kérdésesen megítélt büntetőt váltottak gólra, majd egy lesgyanús kiugratást követően helyezték be a másodikat Lövey kapujába. Ezzel a mieink kissé leszakadtak a tabella harmadik fokáról, hiszen már 6 pont az ábrányi csapat előnye.
Képek a mérkőzésről: ide kattintva!
  Az első 45 perc rövid összefoglalójaként elmondható, hogy a mieink bár mezőnyfölényben játszottak, egyaránt akadtak ziccerek mindkét kapu előtt. A mérkőzés első próbálkozása Halder nevéhez fűződött, aki jó 24 méterről lőtt kapura, Bukta azonban magabiztosan hárított. Majd Löveynek akadt védeni valója, Kánya lövését védte. Aztán Lázár szerezhette volna meg a vezetést nem egy alkalommal, azonban először egy kiugratást követően lőtt a tizenhatos vonala elől kapura, Bukta ugyan mellényúlt, a kapufa azonban kisegítette az ábrányi kapust, majd Horváth cselezett vissza az alapvonalnál, középre adását Lázár rossz testhelyzetből tudta kapura lőni, Bukta ezúttal bravúrral hárított. Majd jött Lövey bravúrja, amikor is egy baloldali támadásnál egy éles szögből leadott lövést védett kapusunk, azonban a kipattanót Fekete rúgta kapura, és kapusunk bravúros mozdulattal védte az ismétlést is. Egy jobbról érkező beadásnál Varga ért kézzel a labdába, így Bárczi játékvezető a 11-es pontra mutatott. A büntetőt Fekete értékesítette magabiztosan a 34. percben. 0-1. Ez a találat jelentette az első félidei részeredményt is.
 A második játékrész első tíz másodpercében akár egyenlíthettek volna is a mieink. Horváth cselezte be magát a 16-oson belülre, majd az ötös sarkáról a kapu mellé gurított. Továbbra is némi mezőnyfölényben voltak a mieink, azonban kapu felé továbbra sem voltak veszéllyel a mieink. Ráadásul a 64. percben tovább növelték az ábrányiak előnyüket: egy lesgyanús kiugratást követően Fekete lőtte el a kilépő Lövey mellett a labdát a hosszú alsó sarokba. 0-2. Bár Barcsa László idővel lecserélte mindkét támadóját, gólt nem sikerült szereznie a Tóth-Ónodi csatár kettősnek sem, így a mérkőzés végeredménye: Aszaló-Bükkábrány: 0-2.

Aszaló – Bükkábrány    0-2 (0-1)
Halmaj, 100 néző. V.: Bárczy.

Aszaló: Lövei – Buri, Jakab, Meczkó, Konkoly, Kosztek, Sikorszki, Varga, Horváth, Lázár (Ónodi), Halder (Tóth L.). Edző: Barcsa László, Luhály István.
Bükkábrány: Bukta – Titkó, Vincze, Banu, Kánya (Tóth P.), Dorogi (Nagy L.), Németh (Boros), Balogh, Szurdok (Irhás), Fekete, Vígh. Játékos-edző: Vígh Ferenc.
Gól.: Fekete (2, egyet 11-esből).
Jók: Sikorszki, Horváth, Meczkó, Jakab, Konkoly, ill. Vincze, Banu, Dorogi, Fekete.
Ifi: 1-2.
 
Barcsa László: – Gratulálok a vendégek győzelméhez. Gratulálok a játékvezetőknek, akik mindent megtettek, hogy ma ne nyerhessünk. Jobban játszottunk, több helyzetünk volt, de egy nevetséges büntető és egy szerintem lesgól döntött.
Vígh Ferenc: – Nem játszottunk jól, de a csapat erejét mutatja, hogy így is tudtunk nyerni egy kitűnő csapat otthonában, további sok sikert kívánok Barcsa Laciéknak. Őszinte részvétünk Kovács Attilának és családjának.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése