2012. március 3., szombat

Jó időben jött a pofon!

Először szenvedtünk vereséget a télen

 Szombaton első edzőmérkőzés játszotta csapatunk természetes füvön Encsen. Az edzőpálya állapota és a szél meglehetősen keresztbe tett a mieink játékának, amely talán a mai napon volt eddig a leggyatrább, így éppen még időben, az utolsó előtti edzőmérkőzésen futottak bele 2012-es első vereségükbe a fiúk. Több hiányzót is kényszermegoldással kellett pótolni, ugyanis Buri Attila, Meczkó Gergely, Tóth Norbert, Abonyi László és Lázár Norbert is a hiányzók névsorát gyarapította.
Képek a mérkőzésről: ide kattintva!

 Az első félidőben a mieinknek az erős szembe széllel kellett megküzdeni. Bár többet birtokolták a mieink a labdát, a kis méretű pályán betömörülő hazaiak védelmét nem tudták megbontani. Az első próbálkozás Kosztek Erik nevéhez fűződött, aki meglehetősen éles szögből vette célba a kaput, lövése azonban elment a kapu előtt. Majd egy kirúgást követően Jakab nem számolt a széllel, így alászaladt egy labdának, a kilépő Gallyas közeli próbálkozását azonban bravúrral hárította Lövey. Újra a hazai kapu forgott veszélyben, Halder szabadrúgását a kapu felé tolta a hazai portás. Ugyan továbbra is a mieink birtokolták többet a labdát, nagy helyzetet nem sikerült kidolgozni, sőt... Egy Bodnár által elvégzett szöglet után kontráztak a hazaiak, és ezúttal Gallyas már nem hibázott, Lövey mellett elhúzta a labdát és az üres kapuba passzolt. 1-0. A félidő vége előtt nem sokkal hasonló gólt szerzett Gallyas, így a szünetre 2-0-val vonultak a csapatok.
 A második játékrész is hasonló volt az elsőhöz, bár többet volt a mieinknél a labda, helyzetig nem igazán sikerült eljutni. A hazaiak Gallyasra játszottak, azonban egy kiugratásánál Löveyt újfent nem tudta megtréfálni, így maradt a 2-0. Majd egy hazai kapunál kipattanó labdára Kosztek csapott le a leggyorsabban és a kapuba vágta azt. 2-1. Mentek az egyenlítésért a mieink, újabb gólt azonban nem sikerült bepasszírozni, bár ekkor már veszélyesebben játszottak a mieink. Hogyan máshogyan... egy kiugratást követően, újabb encsi találat született, 3-1. Nem sokára pedig jött a negyedik, egy jogosan megítélt büntetőt Gregó rúgott a kapu bal oldalába. 4-1.
 Így a hetedik edzőmérkőzésén elszenvedte első vereségét csapatunk, de inkább most legyen "áramkimaradás", mint a bajnokságban!

Encs-Aszaló: 4-1 (2-0)
Encs, Vezette: Takács

Aszaló: Lövey (Medve) - Sikorszki, Jakab, Varga, Konkoly - Kosztek, Kispál (Füleki), Horváth, Bodnár - Halder (Ónodi), Tóth L.

Gólszerzők: Gallyas (3), Gregó (11-es) ill. Kosztek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése