2012. május 18., péntek

"A lényeg, hogy a csapat nyerjen!"

Manapság nem bírnak Lázárral az ellenfelek! (fotó: www.boon.hu)

Lázár Norbert félévnyi ausztriai kitérő után tért vissza az Aszalói Sportegyesülethez a szurkolók nagy örömére. A tavalyi félszezonban 10 gólig jutó támadó, az idén már 13 találatot jegyezhet a neve mellett, annak ellenére, hogy ő is elismeri az első pár mérkőzésen nem jött ki számára a lépés. Azóta azonban szárnyal, és a csapat is új erőre kapott, támadónk szerint pedig a sors a saját kezünkben van és úgy kell, és úgy tud mindent alakítani, hogy a végső célt eltudja érni a társaság. Ilyen hozzáállássál, sikerülni fog!


Sikeres félévnyi idegenlégiós élet után miért tértél haza, illetve hogy érezted kint magad?
Lázár Norbert: Először is üdvözlök mindenkit a mai interjú alkalmából! Azért tértem haza, mert nem tudtam sajnos munkát szerezni és a fociból nem volt annyi jussom, hogy megérje kint maradni. A kinti élet teljesen más, elég gyorsan betudtam illeszkedni a csapatba, hisz jól ment a játék de ez már a múlt úgyhogy erről ennyit!

Az edzőmérkőzéseken bár sikeres voltál a tavasz elején nem ment a játék, és a góllövés sem: mi volt ennek az oka?
L.N.: Ezt a dolgot teljesen jól látod, sajnos nem úgy jött ki a lépés az elején ahogy szerettem volna... Okokat nem szeretnék és talán nem is akarok keresni, hisz azóta teljesen más a felfogásom a pályán!

Azóta viszont már megtaláltad a góllövő cipőt. Újhelynek mesterhármast lőttél, míg legutóbb Encsnek a te két góloddal fordítottunk. Összesen már 13 gól szereztél eddig. Mennyi a cél?
L.N.: A cél a csillagos ég! Na jó, a viccet félretéve nem szabtam ki magamnak, hogy mennyi góllal lennék elégedett. A lényeg, az hogy nyerjen a csapat és én ehhez minél többet hozzátudjak tenni a játékommal vagy akár a góljaimmal!

Halder Péter új éktársat kaptál, miután visszatértél. Mennyire sikerült összeszokni illetve mi a véleményed az ő játékáról?
L.N.: Peti egy intelligens és jó játékos!Azt hiszem nem kellett sok idő, hogy összeszokjunk hisz előtte kis pályáztunk már együtt. Tudom hogy ő mindent megtesz a pályán a győzelemért és ami még fontos róla elmondanom, hogy nem egy öncélú játékos, hisz mindig a csapat érdekeit nézi!

Mi a véleményed arról, ami a sajószentpéteri mérkőzés óta történt? 
L.N.: Nem szeretnék csak a meccsekről beszélni, hisz a többi nem az én dolgom. Azt tudom hogy az encsi győzelmünk még jobban összekovácsolta a csapatot és hogy plusz erőt adott mindenkinek a folytatásra!

Nagy a versenyfutás a dobogóért! Elérjük a célunkat?
L.N.: Nincs más hátra mint előőőőőőőőre! A kezünkben a sorsunk és mi azt úgy fogjuk alakítani, mert tudom hogy úgy fogjuk, hogy meg lesz a dobogó! Ezt garantálom!

Mit vársz a hétvégi mérkőzésről?
L.N.: Csak a győzelem az elfogadható. Nekünk minden meccset nyerni kell. Tudom, hogy nehéz lesz az MVSC ellen, de ezt az akadályt is átfogjuk ugrani!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése