2012. május 24., csütörtök

Tóth I. fújja a sípot!


A vasárnapi, Mád elleni fellépés alkalmával az a Tóth I. Tibor lesz í játékvezető, akikhez a közelmúltból nem fűznek kellemes emlékek. Ebben a szezonban ő vezette az első fordulóban a Tiszalúci mérkőzést, amelyen 5-2-re kaptak ki a mieink. Majd a Szikszó-Tomor-Lak elleni 3-0 alkalmával is ő dirigált és legutóbb a sajószentpéteri kudarcos 4-2-es találkozón volt a játékvezető. Asszisztensei Bacsó István és Varga I. Zoltán.

3 megjegyzés:

  1. Szerintem nem szabad a bíróval foglalkozni.Mintha ott se lenne a pályán.
    El kell felejteni a múltat. Egy feladatunk van: Be kell rúgni a gólokat !!!

    Sala 21

    VálaszTörlés
  2. Tóth Tibi egy tetü.Meg kell majd számolni hány szabadrugást fog itélni ellenünk a 16-os környékéről.Jól kell játszani fiuk és Őt is lelehet gyózni. Hajrá Aszaló!

    VálaszTörlés
  3. Köszönjük szépen a szövetségnek,hogy megint 1 fogalmatlan gusztustalan valakit küldenek akit még csak játékvezetőnek sem merek nevezni!Próbáljatok meg nem foglalkozni vele"nem lesz egyszerű őt is legyőzni".Remélem küldenek majd szövetségi ellenőrt és nem fogja a kör közepéből fújni a meccset!Próbáljatok a meccsel foglalkozni hisz tudjátok a ti erőtök abban rejlik hogy igazi csapatként tudtok bárkit bárhol legyőzni!!!Ehhez kívánok nektek nagyon sok sikert.

    VálaszTörlés