2017. október 15., vasárnap

Aszaló – Dédestapolcsány 5-4 (3-1)

Szász Balázs mesterhármast szerzett
A bajnokság 10. fordulójában újra hazai környezetben, ezúttal Dédestapolcsány együttesét fogadta csapatunk. Ártim Csaba dolga továbbra sem volt egyszerű, már ami a kezdőcsapat összeállítását illette, hiszen Bari Gábor és Bari Martin munkahelyi elfoglaltság miatt, Meczkó Gergely betegség, Ganyi Gábor öt sárga lapos eltiltás miatt nem állt rendelkezésre, és Kiss Elemér is betegen vállalta a játékot a szombati napon. Ennek ellenére a támadó góljával szerzett vezetést a csapat, ám ezen a délután Szász Balázs vitte a hátán az együttest, aki mesterhármast szerzett az találkozón. A dédesiek a mérkőzés végére azonban 5-1-es állásról feljöttek 5-4-re, ám egyenlíteniük már nem sikerült, így aszalói győzelemmel zárult a találkozó.

Megyei II. osztály, Északi-csoport 10. forduló

Aszaló – Dédestapolcsány 5-4 (3-1)

Aszaló, 50 néző. V.: Kalló.
Aszaló: Molnár – Sukály, Krajnyák, Burai, Bodnár, Barta, Ártim, Szász, Ádám A., Korály, Kiss. Edző: Ártim Cxsaba és Mikó Norbert.
Dédestapolcsány: Simon – Kónya I., Strekáf, Lázi L., Burger, Kónya K., Schveiczer, Lázi Gy,. Vadnai, Lázi L., Bartók. Elnök: Galuska József.

Csere: Burai helyett Stefán a 8., Barta helyett Vígh a 60., Krajnyák helyett Füleki Cs. a 66., Vadnai helyett Lázi I. a 75. percben.
Gólszerző: Kiss (1-0) a 23., Szász (2-0) a 29., Ártim (3-0) a 41., Kónya (3-1) a 43., Szász (4-1) az 50., Szász (5-1) az 59., Kónya (5-2) a 65., Lázi L. (5-3) a 77., Lázi L. (5-4) a 82. percben.
Sárga lap: Bodnár a 42., Kiss a 74. percben.
Piros lap: -
Jók: Bodnár, Kiss, Szász, Stefán, ill. az egész csapat.
Ifi: 4-0.

Ártim Csaba: - Győzelmünket lelkes szurkolóinknak és támogatóinknak ajánljuk. Remélem rövid időn belül visszaszerezzük a bizalmukat. Hajrá Aszaló!
Galuska József: - Jól küzdött a csapat. Sajnos nem sikerült a bravúr. Hajrá Dédes!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése