2017. október 3., kedd

Hétszáz követő a Facebookon!


Csapatunk öt éve működő Facebook oldala az elmúlt hetekben elérte a 700 kedvelőt, ezzel a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei amatőr együttesek által üzemeltetett oldalak között az egyik legnépszerűbb közösségi oldalnak bizonyul.
Szükség van-e egy megyei II. osztályban működő amatőr futballcsapatnak honlapra?
Az oldal aktivitásának mutatói egyértelműen bizonyítják, igen! Amellett, hogy igyekszünk naprakész információkkal ellátni a szurkolókat, játékosokat és támogatókat, a lehetőségekhez mérten próbálunk egyfajta pluszt nyújtani az aszalói és általában a megyei labdarúgás kedvelőinek.
 Átlagban napi 150-200 kattintás érkezik az aszalose.blogspot.hu oldalra, ám az elkészült interjúk kivételesen nagy népszerűségnek örvendenek. Az elmúlt időszak legnépszerűbb és legolvasottabb bejegyzését 1133 látogató nyitotta meg, és feltételezzük azt, el is olvasta az Ártim Richárddal készült interjút, de a Bodnár Csabával készített beszélgetés is közel 900 látogatót ért el. Az elmúlt hónapban az oldalra több, mint 6600 látogató érkezett, így az összes megtekintések száma átlépte a 210.000-es határt.


Ha még nem kedveled az oldalt, csatlakozz Te is!

1 megjegyzés:

  1. Gratulálok ! Lesz ez még több is, nem beszélve arról, ha megnyerjük a bajnokságot.

    VálaszTörlés