2017. október 1., vasárnap

Szirmabesenyő - Aszaló 2-3 (2-1)

Kiss Elemér csereként beállva szerzett győztes találatot 
A bajnokság nyolcadik fordulójában Szirmabesenyőn lépett pályára együttesünk, ahol küzdelmes és fordulatos mérkőzésen, drámai végjátékban a 93. percben szerezte meg a három pontot csapatunk.

Megyei II. osztály, Északi-csoport 8. forduló

Szirmabesenyő - Aszaló 2-3 (2-1)

Szirmabesenyő, 70 néző. V.: Németh Z.
Szirmabesenyő: Valkányi - Kovács (Pintér), Tarczali, Bihari, Kalász, Fejes, Balogh (Victor), Váradi, Bozik (Mészáros), Juhász, Nyitrai. Edző: Valkányi Péter.
Aszaló: Korály - Burai, Sukály, Molnár, Meczkó - Stefán, Ártim, Bodnár, Bari M. - Bari G., Szász . Edző: Ártim Csaba és Mikó Norbert

Csere: Kovács helyett Pintér az 52., Molnár helyett Ganyi az 56., Szász helyett Kiss az 56., Stefán helyett Ádám A. az 56., Balogh helyett Victor a 67., Bozil helyett Mészáros a 84., Bari M. helyett Krajnyák T. a 88. percben.
Gólszerző: Bari G. (0-1) a 13., Fejes (1-1) a 24., Fejes (2-1) a 28., Bodnár (2-2, 11-esből) a 63., Kiss (2-3) a 93. percben.
Jók: az egész csapat, ill. Bodnár, Sukály Bari G.
Ifi: 3-0.

Peknyó László, alelnök: - Sújt minket az átok! Küzdöttünk, megdöglöttünk, az utolsó utáni percekben mégis kikaptunk. Sajnálom Németh játékvezetőt akinek egy ilyen egyes számú asszisztenssel kellett együtt dolgozni. Megadott egy lesgólt ellenünk és egy szabályos góltól fosztott meg minket.
Ártim Csaba: - Küzdelmes mérkőzésen értékes 3 pontot szereztünk. A továbbiakban sok sikert a hazaiaknak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése