2017. október 13., péntek

"Hosszú még a szezon"

Ádám Attila
Az elmúlt hétvégi Sajóvámos ellen elszenvedett vereséget gyorsan szeretné elfelejteni Ádám Attila. A középpályás ugyan betalált a sajóvámosi kapuba, érthetően csalódott a hétvégét illetően, azonban bízik abban, hogy hosszú még a szezon, hiszen a csapat ki akarja javítani az eddigi botlásokat. Interjú.


Vereséget szenvedett csapatunk Sajóvámos ellen. Mi történt a találkozón?
- Nagyon jól kezdtünk a mérkőzést. Az első félidő elején megvoltak a lehetőségeink ahhoz, hogy magunkhoz ragadjuk a kezdeményezést. Lőttünk két kapufát, és bár betaláltunk, az egygólos előnyt nem sokáig tartott. Sajnálom, hogy nem volt teljes a keretünk, hiszen alaposan rányomta a bélyegét a mérkőzésre az, hogy alapemberek hiányoztak a csapatból.

Első találatod szerezted az idényben. Hogyan emlékszel vissza a gólodra? Milyen találkozó van mögöttünk?
- Egy nagyon fontos mérkőzést veszítettünk el. Igaz szereztünk három gólt, de hazai pályán ez is kevésnek bizonyult a győzelemhez. A gólommal úgy érzem lendületbe jöttünk, abszolút uraltuk a mérkőzést, azonban az újabb bekapott gól teljesen leamortizálta a csapatot. Nagyon sajnáljuk, hogy így alakult, de le kell zárnunk ezt a találkozót és a következő feladatra koncentrálnunk. Hosszú még nagyon az idény, és ebben a bajnoki rendszerben semmit nem jelent egy kisebb szerzett pontelőny.

Ádám Attila
Ez volt a második veresége a csapatnak a bajnokságban, de ahogy említetted semmi nincs veszve. Hogyan látod a csapat helyzetét?
- Mindenkinek megvan a része az eddigi teljesítményben, ugyanúgy ahogy a legutóbbi találkozóban is. Lesz még lehetőségünk, és biztos vagyok benne, hogy fogunk is javítani. Mindenkinek oda kell magát tenni százszázalékosan ahhoz, hogy elérjük azt, amit kitűztünk célul a bajnokság elején.

Hogyan értékelnéd a saját idei teljesítményed?
- Lelkiismeretes vagyok, és vállalom, hogy nagyon rosszul kezdtem ezt a szezont. Össze kellett szedni magam, és ebben az a pár edzés amin ott tudtam lenni nagyon sokat segített. Tudtam, hogy sokkal többet tudok nyújtani a pályán, ezért egyénileg is készültem otthon annak érdekében, hogy a lehető legtöbbet kitudjam hozni magamból.

Ádám Attila
Hétvégén Dédestapolcsány ellen lehet javítani. Tavaly az utolsó fordulóban vereséget szenvedett a csapat. Lehet tanulni abból a találkozóból, illetve milyen mérkőzésre számítasz?
- A tavalyi utolsó mérkőzésen Dédestapolcsányban is meg voltak a helyzeteink, de nem használtuk ki azokat, aminek meg is lett a végén az eredménye. Nagyon sokat lehet tanulni abból a mérkőzésből, hiszen kiderült, sohasem szabad lebecsülni a csapatot. Most itt a lehetőség, hogy javítsuk az akkori, és a múltheti produkciónkat. Nagyon oda kell figyelni a találkozóra, hiszen az ilyen mérkőzések a legnehezebbek, amikor egy papíron gyengébb csapatot kell két vállra fektetnünk. Minden bizonnyal felszívják magukat a hétvégi összecsapásra, de hazai pályán javítanunk kell, és a kilátogató szurkolókat győzelemmel megörvendeztetni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése