2019. március 31., vasárnap

Sajóvámos - Aszaló 2-5 (2-1)

A győztes csapat és lelkes szurkolóinak egy része
A bajnokság 21. fordulójában Sajóvámoson lépett pályára csapatunk vasárnap délután. A találkozón majd féltucatnyi hiányzót kellett számba vennie Hanyecz Béla vezetőedzőnek a kezdőcsapat összeállításakor. Talán ez, talán más, mindenesetre pocsékul kezdte a mérkőzést csapatunk, hiszen hamar kétgólos fórba került a hazai csapat. A pálya és az ellenfél sem könnyítette meg játékosaink dolgát, akik elsősorban a második félidőben mutatott akaratnak köszönhetően végül a hajrában nyerték meg a találkozót. Aki csak az eredményt látja, az gondolhatja sima mérkőzés lehetett, ám igen komoly csapatmunka és a lelkes szurkolósereg hozta meg az újabb három pontot.
Képek a mérkőzésről: ide kattintva!

Megyei II. osztály, Északi-csoport 21. forduló

Sajóvámos - Aszaló 2-5 (2-1)

Sajóvámos, 150 néző. Játékvezető: Rendek István (Kovács Kálmán, Balla Levente)
Sajóvámos: Stefán D. - Stefán M., Fejes, Illovai, Gelyeta, Apostol, Szilágyi, Varga, Mohácsi, Hunyadi, Sugár. Vezetőedző: Tóth Barnabás
Aszaló: Korály - Stefán, Szentidai, Burai, Ádám - Mády, Szász, Bodnár, Botos - Lázi, Bari. Vezetőedző: Hanyecz Béla

Csere: Varga helyett Balogh a 60., Szilágyi helyett Tóth B. a 64., Mády helyett Kiss a 66., Ádám helyett Szopkó a 72., Stefán M. helyett Barcsai a 81., Mohácsi helyett Csemer a 88., Bari helyett Krajnyák a 90. percben.
Sárga lap: Bodnár a 33., Varga a 45., Bari az 51., Fejes a 70., Szász a 75., Stefán D. a 80. percben.
Piros lap: -
Gólszerző: Sugár (1-0) az 1., Apostol (1-1, 11-esből) a 15., Bodnár (2-1, 11-esből) a 33., Botos (2-2) a 49., Lázi (2-3) a 82., Barcsai (2-4, öngól) a 86., Lázi (2-5) a 93. percben.
Jók: senki, illetve az egész csapat.
Ifi: 1-1

Értékelés

Tóth Barnabás: - Jól kezdtük a mérkőzést, de a második félidőben elfogytunk. Ezt az Aszaló kihasználta és megérdemelten nyerte meg a mérkőzést.

Hanyecz Béla: - Egy félidőnyi előnyt adtunk a lelkesen küzdő hazaiaknak. A második félidőben aztán felpörögtünk és igazi csapatmunkával megérdemelt győzelmet arattunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése