2021. szeptember 27., hétfő

Bánhorváti - Aszaló 3-2 (1-1)

Lázi László gólja kevés volt a pontszerzéshez

 Az utolsó percben kapott véleményes találattal szenvedett vereséget csapatunk Bánhorvátiban. Az izgalmas 90 perc során mindkét csapat előtt adódtak gólszerzési lehetőségek, azonban míg a mieink kétszer, addig a hazaiak háromszor rezgették meg a hálót.

Megyei I. osztály, 7. forduló

Bánhorváti SE - Aszaló SE 3-2 (1-1)

Bánhorváti, 130 néző. Játékvezető: Majoros Tamás (Szutorcsik Gyula, Tóth Ádám)
Bánhorváti: Zilahy - Hallgató, Magyar, Kónya, Kovács P., Kazvinszki, Leskó, Kismarton, Kréti, Ignácz R., Lovasi. Edző: Mátyás József.
Aszaló: Kiss B. - Kaczvinszki, Tóth B., Meczkó, Ádám - Szőcs, Figeczki, Erdélyi, Kiss E., Ganyi Á. - Lázi. Vezetőedző: Hanyecz Béla.

Csere: Kismarton helyett Lukács az 55., Ignácz helyett Fejes az 59., Ganyi Á. helyett Lakatos a 62., Kiss E. helyett Szegedi a 83., Figeczki helyett Balog a 88., Kónya helyett Henez a 91. percben.
Sárga lap: Kiss E. a 39., Hallgató a 66., Szőcs a 69., Kónya a 69., Kaczvinszki a 83., Kréti a 87. percben.
Piros lap: -
Gólszerző: Kazvinszki (1-0) a 12., Lázi (1-1) a 29., Lukács (2-1) a 61., Erdélyi (2-2) a 73., Lukács (3-2) a 90. percben.
Jók: Kazvinszki, Fejes, Lukács G., Kréti, Kónya, ill. az egész csapat.
Ifi: nincs.

Értékelés

Mátyás József: - Megtört a jég! Hazai pályán is tudtunk végre pontokat szerezni, de továbbra is abban a betegségben szenvedünk, hogy a vendégeknek helyzet nélkül gólokat ajándékozunk, és emiatt kerülünk nehéz helyzetbe. Ezeken mindenképp javítani kell! A csapatnak gratulálok, hisz végig hitt a győzelemben, sokat is dolgoztak érte.
Hanyecz Béla: - A mai mérkőzésen nem érdemeltünk vereséget, sőt a győzelem lehetősége is benne volt a játékunkban. Véleményem szerint a hazaiak harmadik gólja lesből született. Sajnálom a fiúkat, mert nagyot küzdöttek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése