2023. október 16., hétfő

Izsófalva - Aszaló 0-4 (0-1)

Lencsés Gergő csereként beállva talált az izsófalvai kapuba
(Fotó: archív)
A forduló rangadóját rendezték Izsófalván szombaton kora délután, hiszen a veretlenek csatáján együttesünk a zöld-fehérek otthonában vendégeskedett. A küzdelmes találkozón Erdélyi Roland, Vadász Róbert, Lencsés Gergő és Dányi János találatával magabiztosan gyűjtötte be a három pontot csapatunk.

Vármegyei II. osztály, Észak csoport, 8. forduló

Izsófalva SE - Aszaló SE 0-4 (0-1)

Izsófalva, 150 néző. Játékvezető: Rendek István (Horváth Róbert, Ambrus Milán).
Izsófalva: Rézműves E. - Rézműves J., Kovács I., Nyíri, Lázi L., Strekáf, Lehel, Bihari, Sebők, Filkóházi, Fehér. Edző: Barnóczky Attila.
Aszaló: Komlóssy - Ruszó, Lázi Gy., Roha, Ádám - Erdélyi, Bodnár, Horváth K., Figeczki - Ganyi, Vadász. Szakosztályvezető: Szabó László.

Csere: Kovács helyett Tarczali a 21., Lehel helyett Balogh T. a 46., Strefák helyett Budai az 57., Horváth K. helyett Lencsés a 61., Ganyi helyett Dányi a 63., Filkóházi helyett Bálint a 63., Nyíri helyett Csorba a 66., Lázi L. helyett Járdánházy a 66., Vadász helyett Bozó a 74., Figeczki helyett Mata a 79. percben.
Sárga lap: Kovács I. a 8.,Figeczki a 31., Rézműves a 45., Komlóssy a 71. percben.
Piros lap: -
Gólszerző: Erdélyi (0-1) a 35., Vadász (0-2) az 56., Lencsés (0-3) a 64., Dányi (0-4) a 87. percben.
Jók: senki, ill. az egész csapat.

Vezetőedzői értékelés

Barnóczky Attila: - Sajnos a mai mérkőzésen nem úgy alakultak a dolgok, ahogy elképzeltük. Mezőnyben sokkal szervezettebben és biztosabban játszottak a vendégek. Jövő héten javítunk. További sok sikert az Aszalónak.
Szabó László: - Az első komolyabb meccsre készültünk ebben a szezonban, hiszen a hazaiak eddig veretlenek voltak, hat győzelem és egy döntetlen volt a nevük mellett. A meccs képe alapján mezőnyben úgy érzem jobbak voltunk, jó ütemben érkeztek a gólok is.  A továbbiakban sok sikert a sportszerű hazai csapatnak. Jó játékvezetői hármas.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése