2011. szeptember 8., csütörtök

Gyengécske produkcióval elbuktunk Emődön...

 Szerdán Emődön lépett pályára csapatunk a bajnokság 5. fordulójában. Ahhoz a csapathoz látogattunk, amely eddig Szepesi Zsolt ex-aszalói tréner vezetésével addig nem szerzett pontot a megyei I. osztályban, továbbá mint kiderült Halász Ádám és Görzsöny Tamás a kezdőben, míg Kiss Tamás a cserepadon foglalt helyet a mérkőzésen.

 A mérkőzés első 10 percében nem találták helyüket a pályán a mieink. Többet volt a hazaiaknál a labda, míg nálunk a támadószekcióban akadt a hiba. Az első veszélyes támadásunk a jobb oldalon futott, miután Kosztek vitte le az alapvonalig a labdát, visszagurítása azonban rövidre sikerült így a középen álló Orlóczki elől tisztázni tudott a védő. Kiegyenlített változatos első 45 perc volt, apróbb helyzetek itt, apróbb helyzetek ott, azonban gólt egyik csapatnak sem sikerült szerezni, így gól nélküli döntetlennel vonultak szünetre a csapatok.
 A második játékrész valamivel eseménydúsabbra sikeredett. A 60. percben azonban sajnos a hazaiak szerezték meg a vezetést. Egy tizenhatos elől elvégzett szabadrúgást Csibrik rúgott el a sorfal mellett a rövid alsó sarokba. 1-0. Barcsa László vezetőedző ezúttal is a korláton kívülről próbálta meg frissíteni és felrázni a csapatot, amely nagyrészt sikerült is, azonban komoly eredménnyel nem járt, csupán veszélyesebb játékkal. S hogy mennyire volt szerencsénk? Bodnár szabadrúgásánál a középre tekert labda a kapufáról vágódott a kapus nyakára, majd onnan a kapu mögé. Amikor pedig Tóth László lépett ki a védők között a kilépő kapus felett keményen előtt labdája ugyancsak a felső lécről vágódott ki... Akadt helyzete az ekkor már kontrákra építő hazai csapatnak is, azonban a kilépő támadó elől Lövey bravúrosan mentett. Majd egy jobboldalról beadott szöglet után a védők tisztáztak, azonban Deme és mindenki más kezezést reklamált a mieink közül, az más kérdés hogy a bíró nem így látta... Akár Varga szabadrúgásából is gól születhetett volna, azonban erőből középre lőtt labdájába gyengén ért bele Füleki, majd pár perccel később Tóth László csúsztatása is távolinak bizonyult, igaz a kapus csak másodikra fogta a labdát biztosan.
 Így erőtlen elképzelés nélküli játékkal 1-0-s vereséget szenvedett csapatunk, az első győzelmét megszerző Emőd ellen. S ahelyett, hogy most a tabella 4. helyén állna a csapat, visszacsúsztunk a 9. pozícióba.

Emőd – Aszaló 1-0 (0-0)
Emőd, 100 néző. V.: Jakkel.
Emőd: Jaksi – Burai, Bedécs, Rémiás (Petruska), dr. Török, Csapó, Lakatos (Izsóf), Görzsöny (Fekete), Vass, Csibrik (Valóczki), Halász (Venczel). Edző: Szepesi Zsolt. Aszaló: Lövei – Szász, Deme, Tóth N. (Abonyi), Buri, Bodnár, Kispál (Füleki), Varga, Bari (Meczkó), Kosztek, Orlóczki (Tóth L.). Edző: Barcsa László, Luhály István. G.: Csibrik. Jók: az egész csapat, ill. senki. Ifi: 4-6.

Szepesi Zsolt: – Remek iram, remek játék, nagyon várt győzelem, amit polgármesterünknek ajánlunk. Gratulálok a fiúknak, további sok sikert az Aszaló csapatának.
Barcsa László: – Gratulálok a lelkes hazaiak teljesen megérdemelt győzelméhez. Ma csapatként buktunk meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése