2011. szeptember 28., szerda

Megtartani a hozzáállást!

Kicsi a bors, de erős!

 Ez lehet a további siker kulcsa, a nyáron Tarcalról érkező Bodnár Barnabás szerint. A fiatal szélső középpályásról hamar kiderült fürgeségével, robbanékonyságával, harcosságával még sok gondot fog okozni az ellenfél védőinek. Nagyrozvágyon és Edelény ellen volt eddig eredményes tétmeccsen, de saját elmondása szerint még bőven adós a gólokkal! Abaújszántó ellen kiváló teljesítménnyel rukkolt elő, a hétvégén reményei szerint visszatérő Horváth Benjáminnak, így nem lesz egyszerű helyzete, ha visszaakarja kapni valamelyik szélső oldalt!


Túl vagyunk jó pár fordulón és könnyen rájöttünk arra, hogy Bodnár Barnabást nem könnyű utolérni. Te hogy jellemeznéd magad? 
 B.B.: Úgy gondolom, hogy amellett hogy gyors vagyok elég jól cselezem és a lövő technikám sem rossz! Igaz hogy a bal lábam gyengébb kicsit, de bőven van még ideje a fejlődésre...

Megvagy elégedve az eddig nyújtott teljesítményeddel?
B.B.: Igen is, meg nem is. Úgy érzem hogy a játékhoz hozzá tudtam tenni ,de azt gondolom hogy a gólokkal még adós vagyok!

Mennyire volt nehéz beilleszkedni a csapatba pályán belül és azon kívül?
B.B.: Könnyen ment hiszen remek embereket ismertem meg a csapatban, akik nem csak emberileg, hanem a pályán is nagyszerűek!

Az elmúlt mérkőzésen a csapat egyik legjobbja voltál, hogy emlékeznél vissza az Abaújszántó elleni mérkőzésre?
Többnyire az ő hátát nézik!
B.B.: Remek iramú mérkőzés volt, amit sikerült "behúznunk", hiszen Kosztek Erik duplázott és az általam kiharcolt büntetőt Deme értékesíteni tudta! Sajnos azonban a gól megint nem jött össze számomra.

A Magyar Kupa menetelés egyik fő részese voltál, nagyrozvágyi góloddal. Melyik mérkőzés volt a legnehezebb a három közül és miért?
B.B.: Úgy gondolom, hogy a nagyrozvágyi, hiszen a pályájuk nem volt a legjobb és a hazaiak nagyon hamar vezetést szereztek, de akarásunknak hála, már az első játékrészben sikerült egyenlíteni, majd a másodikban megfordítani a meccset.

Hétvégén már Sajóbábonyban vár komoly erőpróba a csapatra! Mire számítasz azon a találkozón?
B.B.: Jó erőkböl állnak a hazaiak, de ha betartjuk amit az edzőnk elmond és úgy tudunk küzdeni, ahogy az elmúlt mérkőzéseken, akkor szép eredményt érhetünk el!

A bajnokság hátralévő részére mi a tipp, hova érhetünk oda?
B.B.: Hiszem hogyha megtartjuk ezt a hozzáállást, amit az elmúlt mérkőzéseken mutatott a csapat, akkor az első 5-be simán beférünk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése