2011. szeptember 16., péntek

"Nem igazán tudunk feállni..."

Nem csak Kosztek foghatja a fejét...



Eltelt újabb három mérkőzés a bajnokságból és sajnos ez gyengécskébbre sikerült mint a szezonkezdet. Megkérdeztük Barcsa László vezetőedzőt az eltelt három találkozóról és sajnos ő is most kissé szkeptikusan látja a helyzetet, ráadásul a csapat eddigi házi gólkirálya sem áll továbbra a rendelkezésére! Így valószínű előtérbe kerülnek a fiatalok.


Eltelt újabb három mérkőzés és bizony rosszabbul sikerült mind az első trió... Hiába a Gönc elleni kiütés, utána megfeneklett a csapat! Hogyan látta ezeket a mérkőzéseket?
Barcsa László: Igen valóban megfeneklett a csapat, kísért bennünket az ősz, ott is a jó rajt után olyan meccseket buktunk el amiket hoznunk kellett volna... Sajnos több játékosunknál komoly probléma mutatkozik, és én is nehezen emésztem meg a kudarcokat, tehetetlenséget és kiszolgáltatottságot érzek.
Emődön és Nyékládháza ellen is látszott, hogy nem azt játsszák a fiúk, amit mondjuk Edelény ellen mutattak. Miben hibádzik a csapat játéka?
B.L.: Azt kell hogy mondjam, hogy hozzáállási és fegyelmezetlenségi problémák vannak a kudarcok mögött. Sajnos több játékosunk nem tartotta be a mérkőzés előtt megbeszélt feladatát és olyan szituáciokból kaptunk gólokat  amikre készültünk Tiszalúcon, Emődön és legutóbb Nyékládháza ellen is. Sajnos azt tapasztalom, hogy ha hamar gólt kapunk nem igazán tudunk felállni és mindhárom említett meccsen, hamar jöttek a gólok, óriási egyéni hibákból.
Hétvégén Felsőzsolcán lép pályára a csapat. Mire számít azon a mérkőzésen?
B.L.: Nagyon nehéz mérkőzésre számítok Felsőzsolcán. Láttam őket nem olyan régen, egységesek és elől két kitűnő támadójuk van. Sajnos létszám problémánk is van, Abonyi eltiltását tölti majd, Orlóczkit végleg elveszítettük, ő Németországban próbál tovább boldogulni és innen kívánok neki sok szerencsét. Bari Gábort az én kérésemre kitettük a keretből, mentális problémák jöttek elő.Összességében ezer sebből vérzünk. Ifistákkal fogjuk feltölteni a keretet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése