2012. január 4., szerda

"Keményen fogok dolgozni!"

Tóthnak (is) az Abaújszántó elleni győzelem tetszett!
 Fiatal középpályásunk, saját bevallása szerint is felemás félszezont tudhat maga mögött. A csapatot is beleértve három munkahelyen kell megfelelni, így nem könnyű, de igyekszik a hasznára lenni az egyesületnek. Ez már megmutatkozott abba, hogy gólt is szerzett középpályásunk, aki nem tagadta, megtetszett neki a támadó pozíció, így egy jó alapozással, akár ott is a csapat hasznára szeretne válni. Apropó alapozás, a szorgalmasan már elkezdte a felkészülést Tóth Norbert, és a tavasszal szeretne oszlopos tagja lenni a dobogóra tartó együttesnek! Ez a beszéd!

A szezon végeztével milyen szezonon van túl saját benyomása szerint Tóth Norbert?
Tóth Norbert: Felemás szezonon vagyok túl, mert a csapat nagyon jól teljesített, de a saját teljesítményem finoman fogalmazva is hagy kívánni valót maga után!

16 mérkőzésen játszottál, 14-szer kezdőként, azonban 8 alkalommal lecseréltek. Te belülről hogy érzed: elfáradsz a mérkőzések végére?
T.N.: Nem mondhatnám hogy elfáradtam, mert az erőnlétemmel nincs gond, annak ellenére hogy 2 munkahelyen is dolgozom, és az egyik munkahelyem éjszakai elfoglaltsággal jár! Félre ne értse senki, "csak" pultosként dolgozok, illetve Miskolc egyik legnépszerűbb klubjának, szórakozóhelyének üzletvezetője! Ez nagyon sokat kivesz belőlem, de ha játszok igyekszem a csapat hasznára válni!

Hogyan értékelnéd a csapat 5. helyezését?
T.N.: Az idény kezdete után azt mondanám hogy nagyon szép teljesítmény, viszont ha belegondolok hogy milyen mérkőzéseket veszítettünk, akkor van hiányérzetem, hiszen stabil dobogós helyezettek is lehetnénk!

Nem a gólgyártás a védjegyed, kétségkívül az idén kétszer is betaláltál… igaz csak egyet adtak meg. Szerinted melyik mérkőzés volt számodra a legjobb?
T.N.: Nos valóban nem a gólgyártás a védjegyem, de szerencsére sikerült betalálnom. Legjobban annak örültem volna hogy ha a Gönc ellen szerzett találatom megadják, mert az szép "dugóra" sikeredett. Viszont megtetszett ez a szerepkör, és remélem hogy tavasszal többször betalálok! Szívesen lépnék fentebb a támadószekcióba egy jó alapozás után!
Ajándékosztás

Kicsit térjünk vissza egy mérkőzésre, amin lecseréltek. Ongán érezhetően szürkébben teljesítettél… Nagyon meg akartad mutatni, vagy csak nem jött össze semmi azon a találkozón számodra? 
T.N.: Az Ongai teljesítményem katasztrofális volt! Ez nem a túlzott bizonyítási vágynak "köszönhető" hanem a munkám miatti 2 óra alvásra meccs előtt, viszont kétségkívül megviselt az eset! De itt szeretném megragadni a lehetőséget és elmondani hogy tavaszra a legfőbb célom hogy bizonyítsam a szakmai stábnak és a szurkolóknak is hogy igeni nem ilyen teljesítményre vagyok képes, és hogy helyem van a kezdőben! Az alapozási időszakban nagyon keményen fogok dolgozni!

Csapatszintre átfogalmazva a kérdést: melyik mérkőzés volt szerinted a legjobb az együttes számára? 
T.N.: Az együttes számára szerintem az Abaújszántó mérkőzés sikerült a legjobban! Minden poszton felülmúltuk őket és ezt a lőtt góljaink számával hangsúlyoztuk!

Melyik csapattársad teljesítményét emelnéd ki az őszi szezonban?
T.N.: Első sorba a kapusuk és jó barátom Lövey Lajost emelném ki! Egyes csapattársaim kedvéért hogy kiről is van szó: Kapus! De kiemelném Demét és Koszteket is! Ők a csapat meghatározó emberei voltak!

Lassan kezdődnek az edzések: addig is mivel fognak telni a mindennapok?
T.N.: Mindennapjaim munkával telnek és edzésekkel! Én egy kicsit hamarabb elkezdtem az felkészülést, mert azért volt lemaradásom és szerencsére elég sok kispályás tornán veszek részt, amik elég jól sikerültek, így reménykedem hogy ez a tavasz már a régi Norbit hozza, és ezért mindent meg is teszek! Szeretnék én is a csapat "húzóembere" lenni!

Tóth Norbert teljes őszi statisztikája:

2011/2012 ősz
Mérkőzések száma
Játszott perc
Lecserélt
Becserélt
Lőtt
 gól
Sárga lap
Piros lap
Bajnokság
16
1182
8
2
1
4
-
9
M. Kupa
3
208
2
-
-
1
-
-
ÖSSZESEN
19
1390
1
2
1
5
-
9

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése