2012. január 15., vasárnap

Második hely a teremtornán

Második helyezettek lettek!
 Szombaton Szikszó-Tomor-Lak rendezésében, a Borosi-kupára felkészítő teremlabdarúgó tornán vett rész csapatunk. A házigazdák mellett, Encs, Felsőzsolca és Onga képviseltette még magát az eseményen. A mieink közül hiányzott Konkoly és Ónodi sérülés, Bodnár betegség valamint Kosztek munkahelyi elfoglaltsága miatt.
 A csapat azonban így is helytállt és ha nem is a legszebb játékot produkálva, de csak egymás elleni eredmény végett lettek másodikak a mieink Felsőzsolca után. Képek a teremtornáról: ide kattintva!

Kísértett a múlt...
 Az első mérkőzésen Encs ellen változatos, fordulatos mérkőzésen 6-5-re diadalmaskodtak a mieink. A második mérkőzésen Felsőzsolca elleni 2-2-s döntetlen után a büntetőrúgásoknál Horváth és Lázár is hibázott, így a vereség után is 1 ponttal gazdagodtak a mieink. A harmadik mérkőzésen, Onga ellen a második félidőben sikerült dűlőre vinni a dolgot, és 3-1-re legyőzni Földesi Károly csapatát. Az utolsó mérkőzésre úgy álltak fel a mieink, hogyha legyőzik Szikszó-Tomor-Lakot, akkor nem rajtunk múlik az első hely, hiszen az utolsó mérkőzés Felsőzsolca-Szikszó-Tomor-Lak párharc volt, ahol ha kikapnak a zsolcaiak, a mienk az elsők... Azonban, ahhoz hogy izgulnunk kelljen a végén előbb le kellett győzni a riválist, ami Meczkó szépségdíjas találatának, valamint Tóth László és Lázár Norbert góljának köszönhetően simán ment, még úgy is, hogy szépítettek a hazaiak. Így újabb 3-1-es siker után az utolsó meccsre maradt a tornagyőzelem eldöntése, amely azonban nem jött össze a mieinknek. Hiába álltak fel kettő gólos hátrányból a lakiak, büntetőkkel kikaptak, így a mieink hiába nyertek "tisztán" három mérkőzést, az egymás elleni eredményt tudván, be kellett érni a második hellyel. A csapat legeredményesebb játékosa öt találattal Lázár Norbert lett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése