2012. január 27., péntek

Medve Ádám visszatér!

Medve Ádám
 Megvan csapatunk első téli szerzeménye, a korábban már Aszalón védő kapus, Medve Ádám tér vissza a csapathoz. Az elmúlt héten még csak Lövey Lajos hiányában beugróként védte a gárda kapuját az Encs Város Kupájának mérkőzésein, az ott és főleg a utolsó mérkőzésén mutatott teljesítménye alapján Barcsa László és Luhály István már az öltözőben megemlítette a lehetőséget, amire a 24 esztendős fiatalember igent mondott.

 Medve az elmúlt félévben a másodosztályú Beret SE alkalmazásában állt így innen érkezik csapatunkhoz. Mind már említettük, nem először húzza magára az aszalói mezt, hiszen 2004 és 2007 között már védett, igaz akkor többnyire az ifjúsági csapatban kapott szerepet. Ez persze nem azt jelenti, hogy Lövey Lajos távozni kíván, de mégis biztosabb a helyzet, ha van egy tartalék kapus a kispadon, ha esetleg valami probléma adódna a szezon folyamán. Medve egyébként kis pályán már megmutatta, hogy ha úgy van lehet rá éles helyzetben számítani, hiszen a legutolsó felkészülési tornán nyolc büntetőből ötöt hárított, igaz egyből egyet kihagyott, de nem a kapus dolga berúgni a büntetőt.

 Van érkező, és bizony van távozó is a kapuban: Czimbalmos Péter, ifjúsági kapus a tavasszal már Kiskinizsen parádézhat, hiszen az amúgy is túlkorosnak számító kapus, a nagy terveket szövögető megyei III-as együttes felnőttcsapatába, a korábbi aszalói hálóőr, Tamás Barnabás mellé igazol! Ráadásul a Borosi-kupán már ellenünk mutathatja meg magát Czimbalmos. Az elmúlt félszezonban látványosan fejlődő fiatal kapusnak megköszöni az Aszalói Sportegyesület szolgálatát, további pályafutásához pedig sok sikert kívánunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése