2012. augusztus 29., szerda

Abaújszántó beleszaladt...


A második fordulóból hátramaradt egy mérkőzésen hétvégi ellenfelünket alaposan elagyabugyálta Szikszó-Tomor-Lak, a Szilvai-tanítványok ugyanis meg sem álltak kilencig. Ráadásul a vendégek közül 2 embert ki is állítottak, így hétvégén érdekes meccs elé nézhetnek a mieink: már ha lesz mérkőzés: "De mi lesz a hét végén, van-e ennek értelme?" - nyilatkozta a vendégek edzője.


Szikszó-Tomor-Lak – Abaújszántó 9-0 (4-0)
Lak, 200 néző. V.: Farkas.
Szikszó-Tomor-Lak: Simon (Matlyák)– Szita, Hanász, Kalász (Ganyi), Illés (Bok), Subert, Tóth I., Szopkó (Nagy Cs.), Poszuk (Boros L.), Kótai, Boros M. Elnök: Szilvai Attila.
Abaújszántó: Nagy Á. – Konyecsnyik, Balogh, Kukta, Molnár, Lehoczki, Tóth M., Müller, Gazsi (Veres), Drótár (Szőcs), Tóth B. Edző: Sánta Zsolt.
G.: Poszuk (2), Subert (2), Boros L. (2), Kótai, Boros M., Tóth I.
Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat. Ifi.: 8-1.
Szilvai Attila: – Ilyen győzelemnek van-e értéke, és hogy ez igazán mit ér, arra majd a jövő ad választ. Aggódom a szántói futball jövőjéért.
Sánta Zsolt: – Gratulálunk a tomoriaknak, ők más dimenzióban futballoztak, és gratulálok a csapatomnak, hogy a körülmények ellenére kiálltunk. De mi lesz a hét végén, van-e ennek értelme?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése