2012. augusztus 4., szombat

Nyert felnőtt csapatunk Nyékládházán!

Küzdésből nem volt hiány

Szombaton Nyékládházán lépett pályára felkészülési mérkőzésen csapatunk, ahol a nagy melegben főleg a második félidőben kellett megizzadnia a mieinknek. A mérkőzés 3-2-es győzelemmel ért véget, ahol Füleki első félidei vezetőgóljára a második játékrész elején a nyár egyik igazolása Pecsenye Krisztián rábólintott még egyet. Majd egy tetszetős támadás végén Halder szép lekészítése után Sikorszki lőtte kapuba a labdát. A hazaiak előbb egy védekezési hibát, majd egy büntetőt érvényesítettek, így alakult ki a végeredménye a találkozónak. A mutatott játékban egy-két helyen már akadtak szép megoldások, gyors labdajáratások, azonban van még az edzéseken csiszolni való. Hogy az erőnléttel sem legyen baj, a találkozó végeztével 3 kör intenzív futást végzett el a társaság.
Képek a mérkőzésről: ide kattintva!

Nyékládháza-Aszaló: 2-3
Nyékládháza, 20 néző


Aszaló: Lövey (Medve) - Tóth N. (Gonda), Agárdi (Varga), Meczkó, Konkoly - Horváth, Lukács (Pecsenye), Füleki (Kosztek), Sikorszki, Abonyi - Halder

Gólszerző: Füleki, Pecsenye, Sikorszki

További mérkőzések: Hídvégardó-Szikszó-Tomor-Lak: 2-9
                                    BTE Edelény-Bükkábrány: 0-0


 Ifjúsági csapatunk a szerdai napon játszott edzőmérkőzésén 4-2-es vereséget szenvedett a megyei III-as Ináncs felnőtt csapatától. Füleki János tanítványai azonban egyáltalán nem vallottak szégyent a felnőttek ellen sem, a helyzetkihasználáson azonban még van javítani való a bajnokság kezdetéig. Minden esetre biztatónak hat fiataljaink eddigi pályán mutatott teljesítménye!

Ináncs-Aszaló U19: 4-2
Ináncs, 40 néző

Aszaló: Gazsi - Juhász, Czimbalmos, Glonczi L., Gáspár - Horváth E., Ádám, Szabó, Kárpáti, Füleki - Buri
Pályára léptek: Kádas (kapus), Stefán, Glonczi G., Horváth G., Bangó, Ónodi, Koscsó

Gólszező: Bangó (2)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése