2017. augusztus 16., szerda

"Bármi előfordulhat"

Lencsés Gergő ellenfélként tér vissza Aszalóra
Szerdán a Magyar Kupa 2. fordulójában csatlakozik az idei kupa küzdelmekbe együttesünk. Az ellenfél a megyei I. osztályban 4-1-s győzelemmel rajtoló Encs lesz, amely együttesben mesterhármast szerzett a télen Aszalóról igazoló támadó, Lencsés Gergő. A találkozó előtt vele készítettünk egy rövid interjút.

Parádésan kezdtétek az idényt, mesterhármast szereztél Ongán. Ennyire jól sikerült számodra a felkészülés?
- Igen, valóban nagyon jól sikerült az első bajnokink. Nekem különösen, hiszen sikerült három gólt szereznem, de a legfontosabb az volt, hogy a csapat is jól és eredményesen kezdte a bajnokságot. Jó felkészülésen vagyunk túl, jó ritmusú edzések voltak a nyáron és az edzőtábor is hasznosnak bizonyult.

Milyen érzésekkel térsz vissza Aszalóra?
- Fájó szívvel, hiszen nagyon szerettem Aszalón játszani. Jó volt a társaság és a nagyon jó vezetőség mellett dolgozhattunk. Figyelemmel követem az eseményeket továbbra is, és nagyon sajnálom, hogy kikapott a csapat az első tétmérkőzésén. Ez tovább motiválhatja majd korábbi társaimat a szerdai találkozó előtt.

Milyen összecsapásra számítasz szerdán? 
- Szoros mérkőzésre számítok. Egyrészt ahogy mondtam, a hétvégi botlás is motiválja majd a csapatot, és papíron bár esélyesebbek vagyunk, de ha jól tudom a pálya továbbra sem a legjobb minőségű, így bármi előfordulhat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése