2017. augusztus 20., vasárnap

Parasznya - Aszaló 2-3 (1-2)


A Megyei II . osztály Északi-csoportjának második fordulójában Parasznyára látogatott együttesünk. A találkozón Szaniszló góljával bár a hazaiak szereztek vezetést, Bari Gábor, Burai István és Kiss Elemér találatával fordított csapatunk, és megszerezte első győzelmét a bajnokságban.

Megyei II. osztály Északi-csoport 2. forduló

Parasznya - Aszaló 2-3 (1-2)

Parasznya, 50 néző. V.: Rúsz M.
Parasznya: Burai – Mirki, Nagy, Hegedüs (Király), Markov (Novák), Éliás, Illés, Titkó, Apostol, Miskovics (Kaponyás), Szaniszló. Edző: Bodnár József.
Aszaló: Korály – Krajnyák, Bari G., Burai (Füleki), Bodnár, Szász, Ganyi, Meczkó, Ádám, Kiss, Stefán (Molnár). Edző: Mikó Norbert.

Gólszerző: Szaniszló (1-0) a 16., Bari G. (1-1) a 23., Burai (1-2) a 35., Kiss (1-3) a 73., Balogh (2-3, 11-esből) a 85. percben.
Jók: Nagy, Mirki, ill. Bodnár, Ádám.
Ifi: 0-4.

Bodnár József: - Valami furcsán szól: nem akarok senkit megbántani, de már a második mérkőzésen verjük meg magunkat. Kimaradnak a helyzeteink és nevetséges gólokat kapunk. Nevek vannak, de a teljesítmény még elmarad. Nem lesz könnyű ebből a társaságból igazi csapatot csinálni, de nem adom fel.
Mikó Norbert: - A csapat ezzel a győzelemmel gratulál Ártim Richárdnak a házasságkötéshez! A mérkőzés pozitívuma a 3 pont megszerzése. Sokat kell javulnunk a játék minden elemében a célunk megvalósításához.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése