2021. május 10., hétfő

Aszaló - BTE Felsőzsolca 1-2 (0-1)

Lázi László gólja csak a szépítésre volt elég

A Megyei I. osztály 27. fordulójában hazai pályán fogadta csapatunk a feljutásért küzdő Felsőzsolcát. Több alapembert is nélkülözni kényszerült Hanyecz Béla vezetőedző szombat délután, ráadásul több, mint egy félidőt emberhátrányban futballozott együttesünk, ennek ellenére egy kis szerencsével és több pontossággal akár pontot, pontokat szerezhetett volna csapatunk.

Megyei I. osztály, 27. forduló 

Aszaló SE - BTE Felsőzsolca 1-2 (0-1)

Aszaló, 100 néző. Játékvezető: Kujbus László (Suszter Gábor, Kovács Zsolt)
Aszaló: Balogh Z. - Szegő, Tóth B., Ganyi, Meczkó - Vígh, Bodnár, Figeczki, Ádám - Lázi, Vadász. Vezetőedző: Hanyecz Béla.
Felsőzsolca: Giák - Kupcsik, Balogh D., Lippai, Mikolka, Juhos, Varga L., Kovács Sz., Illés, Csendom, Varga B. Edző: Szala Ákos.

Csere: Bodnár helyett Kiss E. a 60., Varga B. helyett Dávid a 77., Kovács Sz. helyett Molnár a 77., Meczkó helyett Török a 82., Mikolka helyett Ambrus a 91., Varga L. helyett Proczner a 93. percben.
Sárga lap: Figeczki a 22., Kiss E. a 70., Varga B. a 70., Kovács Sz. a 74., Tóth B. a 79.,  Juhos a 85. percben.
Piros lap: Vígh a 38. percben.
Gólszerző: Varga L. (0-1) a 8., Ambrus (0-2) a 92., Lázi (1-2) a 93. percben.
Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat.

Értékelés

Hanyecz Béla: - Gratulálok a csapatnak, mert három alapemberünk nélkül, hetven percet emberhátrányban játszva is egyenrangú ellenfelei voltunk a bajnokesélyes Felsőzsolcának. Kis szerencsével így is pontot szerezhettünk volna.
Szala Ákos: - Gratulálok a játékosaimnak a hozzáálláshoz és a győzelemhez. Nem akartunk szép futballt játszani, csak valahogyan megszerezni a három pontot. Nagy szükségünk volt most erre lélektanilag. Ez az aszalói csapat képes jó eredményeket elérni bárki ellen, gratulálok a teljesítményükhöz. Jó volt a játékvezetés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése