2021. május 6., csütörtök

Mezőkeresztes - Aszaló 2-0 (0-0)

Nem sikerült pontot szerezni Mezőkeresztesen

Hétközi fordulót rendeztek a megyei élvonalban a szerdai napon. Együttesünk Mezőkeresztes otthonába látogatott, ahol szoros mérkőzésen a hajrában dőlt el a három pont sorsa a hazaiak javára.

Megyei I. osztály, 26. forduló

Mezőkeresztes VSE - Aszaló SE 2-0 (0-0)

Mezőkeresztes, 50 néző. Játékvezető: Jakab Gyula (Dédesi Mátyás, Elek Balázs)
Mezőkeresztes: Kertész V. - Molnár M., Nagygyörgy, Csirmaz, Sajtós, Burka, Vámosi, Borók, Tekse, Bakos, Ragó. Edző: Kertész Péter.
Aszaló: Balogh Z. - Szegő, Tóth B., Stefán, Meczkó - Vígh, Bodnár, Szász - Vadász, Lázi, Erdélyi. Vezetőedző: Hanyecz Béla.

Csere: Molnár helyett Hímer a 33., Szegő helyett Ádám a 46., Bodnár helyett Figeczki a 49., Ragó helyett Fekete az 53., Sajtós helyett Varga az 57., Szász helyett Mády a 66., Borók helyett Kacsó a 83., Burka helyett Gál a 85. percben.
Sárga lap: Ragó a 20., Bakos a 64., Csirmaz a 71., Lázi a 71., Burka a 85., Hímer a 92. percben.
Piros lap: Erdélyi a 80. percben.
Gólszerző: Csirmaz (1-0) a 77., Bakos (2-0) a 93. percben.
Jók: Kertész V. (a mezőny legjobbja) és az egész csapat, ill. Meczkó, Stefán.
Ifi: 3-2.

Értékelés

Kertész Péter: - Fáradtan játszva hosszú idő után sikerült ki-ki mérkőzést nyerni. Toldjuk-foldjuk, ragasszuk magunkat, le a kalappal a srácok előtt.
Hanyecz Béla: - Az erőltetett menet fáradtsága ma ütközött ki a csapaton. A kellő dinamika hiányában nem volt hatékony a támadójátékunk, egy jól eltalált lövés pedig gyakorlatilag eldöntötte a mérkőzést.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése