2021. május 17., hétfő

Hidasnémeti - Aszaló 5-0 (3-0)


A Megyei I. osztály 28. fordulójában a listavezető Hidasnémeti otthonába látogatott csapatunk. A találkozón a hazaiak érvényesíteni tudták fizikai fölényüket, és magabiztosan tartották otthon a három pontot.

Megyei I. osztály, 28. forduló

Hidasnémeti VSC - Aszaló SE 5-0 (3-0)

Hidasnémeti, 200 néző. Játékvezető: Tiszóczki Attila (Veréb Máté, Varga I. Zoltán)
Hidasnémeti: Szalma - Martonak, Vala, Homonnay, Hirjak, Szurdok, Tóth K., Czető, Moroziuk, Bodnár D., Balint. Edző: Susnyak Ladislav.
Aszaló: Balogh Z. - Stefán, Tóth B., Ganyi, Meczkó - Figeczki, Bodnár Cs., Szász, Ádám - Kiss E., Lázi, Erdélyi. Vezetőedző: Hanyecz Béla.

Csere: Kiss E. helyett Mády az 51., Moroziuk helyett Novotny az 51., Vala helyett Illés az 51., Tóth K. helyett Tóth G. az 59., Balint helyett Filák a 62., Hirjak helyett Mboussi a 64., Balogh Z. helyett Komlóssy a 77. percben.
Sárga lap: Kiss E. a 24., Novotny a 61., Stefán a 67., Ganyi a 73. percben.
Piros lap: -
Gólszerző: Moroziuk (1-0) a 21., Martonak (2-0) a 24., Moroziuk (3-0) a 30., Novotny (4-0, 11-esből) a 68., Novotny (5-0) a 69. percben.
Jók: Homonnay (a mezőny legjobbja) és az egész csapat, ill. Figeczki, Erdélyi, Stefán.
Ifi: 8-1.

Értékelés

Susnyak Ladislav: - Másfél hónap után játszottunk hazai pályán, reméljük teljesítményünkkel bizonyítottunk a megye legjobb szurkolótáborának, a XII. Hadosztálynak. Még nincs vége a bajnokságnak, dolgozunk tovább. Megérdemelt győzelmet arattunk. Pista gyógyulj meg, várunk vissza!
Hanyecz Béla: - Sajnos, hetek óta nem én állítom össze a csapatot, aki tud jönni, az játszik. Így nem lehetett reális elvárás, hogy pontot szerezzünk a jó erőkből álló, jól felkészített hazaiakkal szemben. Gratulálok a Hidasnémetinek a bajnoki címéhez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése